Бородянка | Бородянский интернет портал | b-ka
borodyanochka

  


Єдина Країна | Единая СтранаРегистрация | Вход | Выход | Мой профиль | Вы вошли как: Гость+ Добавить объявления
Бородянка
Бородянский район
Объявления
Форум Бородянки
Фотографии Бородянки
Фотографии Бородянского районаВидео БородянкиКарта Бородянки
Погода
лучшие сериалы
 
Новости
 

Новости мира

Планшет iPad Pro в базовой комплектации получит ценник в 799 долларов.

Apple будет продавать новый планшет iPad Pro с 32 Гб памяти в базовой комплектации за 799 долларов, а более продвинутые версии с большим объемом памяти...читать далее...




Швейцарский пилот и изобретатель Ив Росси пролетел над Дубаем на спроектированном собственными руками реактивном ранце-крыле Jet Man. Удивительный полет молодой человек совершил со своим напарником Венсом Реффетом.

Двенад...читать далее...




Новости спорта

Где смотреть Реал - Шахтер? СПОРТ bigmir)net рассказывает, кто в показывает матч Лиги чемпионов Реал Мадрид - Шахтер в Украине

Донецкий Шахтер 15 сентября сыграет свой первый матч групповой стадии Лиги чемпионов сезона-2015/...читать далее...




Днепропетровский "Днепр" подал заявку на участие в групповом этапе Лиги Европы сезона 2015-2016 годов, которая включает в себя 30 игроков, сообщает УНН со ссылкой на сайт УЕФА.

В список попали все н...читать далее...



Главная » Бородянська районна організація Політичної партії УДАР В.Кличка
У Славутичі «УДАР» організував спортивний захід,
присвячений пам’яті Героїв Чорнобиля

У місті Славутич Київської області партія «УДАР Віталія Кличка» виступила організатором матчевої зустрічі з боксу серед спортсменів ... Читать дальше »
Категория: Бородянська районна організація Політичної партії УДАР В.Кличка | Дата: 06.05.2015
Завдяки Бородянському «УДАРу»
у 117-річній Микулицькій школі вдалося обладнати сучасний медичний кабінет

До Бородянської районної організації ПП «УДАР В.Кличка» звернувся стурбований керівник Микулицької первинної ор ... Читать дальше »
Дорогі друзі!

Щиро вітаю вас зі Святом Воскресіння Господнього!

Це –день єднання, милосердя, добра і справедливості. В цей день всі ми радіємо перемозі світла над темрявою, добра над злом, життя над смертю.

Як би не було складно, які б пере ... Читать дальше »
За підтримки Бородянської районної організації ПП "УДАР В.Кличка" до приміщення поліклінічного відділення та адмінкорпусу КЗ БРР «Бородянська ЦРЛ» було підведено інтернет «Пролінк», а саме встановлено комутаційну шафу з двома мережевими комутаторами (СВІЧ), трьом ... Читать дальше »
Як відомо, перебуваючи на засланні на Кос-Аралі (Казахстан), Тарас Шевченко знайшов на дорозі гілочку верби, посадив її, дбайливо доглядав і незабаром виросла верба, під тінню від якої любив відпочивати Тарас Григорович. Українська діаспора передала до України тенді ... Читать дальше »
Бородянська районна організація політичної партії «УДАР В.Кличка» надала підтримку ГО «Боєць» для організації та проведення Відкритого чемпіонату Бородянського району з боксу, який пройшов на базі Бородянської СЗОШ І-ІІІ ст. №1 у період з 21 березня по 22 березня 20 ... Читать дальше »
Бородянська районна організація ПП "УДАР В.Кличка" допомогла бабинецькій громаді відновити у селищі Бабинці (Бородянського району) аптеку.

Ця подія була довгоочікуваною для місцевих мешканців, оскільки більше року медикаменти  вони могли придбати лише у ... Читать дальше »
Привітання працівниць КЗ БРР «Бородянська ЦРЛ»
з Міжнародним жіночим днем 8 Березня!

Cьогодні, 06 березня 2015 р., представники Бородянської районної організації ПП «УДАР В.Кличка», Роман Дяченко та Ліна Остринська, приєднались до привітань Головного лікар ... Читать дальше »
Дорогі українки!

Прийміть найщиріші поздоровлення з Міжнародним жіночим днем, який символізує весняне пробудження природи, материнську ласку, чисте кохання, одвічне прагнення людини до прекрасного.
Цьогорічна весна несе не лише перші квіти й сонячне тепло, а ... Читать дальше »
Вже декілька років поспіль учні цієї школи не бажають ходити на навчання. Тут не затримуються працювати нові педагоги, навчальний заклад занепадає, а самі школярі змушені терпіти приниження. Батьківський комітет та мешканці села кажуть, проблема в директорі школи. Вон ... Читать дальше »
28 лютого 2015 р. у малій актовій залі Бородянського районного Палацу Культури ім.Т.Г.Шевченка відбулись Збори Бородянської районної організації Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка». Дяченка Романа Вікторовича переобр ... Читать дальше »
Бородянська районна організація ПП «УДАР В.Кличка» надала фінансову підтримку Бородянському районному Центру дитячої та юнацької творчості для проведення районного чемпіонату з інтелектуальних ігор серед учнів 6-8 класів, які відбулись 24 лютого 2015 року на базі ... Читать дальше »
27 січня 2015 року благодійний фонд «Розвитку та захисту Київщини» передав гуманітарну допомогу спецпідрозділу «Альфа» СБУ від громади Бородянського району.
Матеріально-технічну допомогу зібрано зав ... Читать дальше »
17 січня 2015 р., представники Київської обласної організації ПП "УДАР В.Кличка" та організацій Київської області відвідали одну з військових частин області та поспілкувалися з воїнами АТО, які прибули для ротації та відновлення техніки, що була виведена з ладу в ... Читать дальше »
До голови Бородянської районної організації ПП «УДАР В.Кличка» Романа Дяченка звернулись два військовослужбовці – учасники АТО (жителі с.Микуличі Бородянського району): Мельник Вадим та Видрич Іван з проханням допомогти у забезпеченні зимовим одягом для подальшого проходження сл ... Читать дальше »
1 2 »

Партнеры b-ka Бородянского интернет портала Бородянка borodyanochka.com.ua






Все самое интересное в Бородянке и Бородянском районе

Главная страница|
Администрация Бородянки|Экстренные службы|Медицинская помощь|Ветеринарная помощь|Образование в Бородянке
Наземный транспорт|
Услуги в Бородянке|
Финансы в Бородянке|
Все для Авто Мото Вело|
Покупки в Бородянке|
Отдых в Бородянке
Фотоальбомы|Видео|Разное|Форум
|Объявления|
Новости


Бородянка | Бородянский интернет портал | b-ka | borodyanochka.com.ua

Администрация портала borodyanochka.com.ua - контакты

Использование информации разрешается при условии обязательного указания главного источника информации borodyanochka.com.ua, для печатной изданий - с формулировкой «по материалам Бородянского информационного портала borodyanochka.com.ua».
АДМИНИСТРАЦИЯ сайта не всегда поддерживает мнение авторов статей и не несет ответственности за содержание информации, размещенную от других авторов.